Privé lease via Wealer al vanaf *€ 209,- p/m

Zorgeloos, eenvoudig en betaalbaar auto rijden... Wealer is er voor u!

Disclaimer

Aansprakelijkheid
Wealer Autogroep B.V. stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten en diensten en een bezoek brengt aan één van onze sites. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, BTW aanpassingen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten of daarvoor aansprakelijkheid te aanvaarden. Aan de inhoud van deze site kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Wealer Autogroep B.V., of haar licentiegevers. Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Wealer Autogroep B.V.

Virussen en veiligheid
De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden. Ook hiervoor aanvaardt Wealer Autogroep B.V., geen aansprakelijkheid.

Andere sites
Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Wealer Autogroep B.V., uw leasebedrijf van de dealer. is op geen enkele manier aansprakelijk voor het gebruik van deze sites, of voor de gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u zich richten tot Wealer Autogroep B.V., ter attentie van: Afdeling Marketing (info@wealer.nl).