Privé lease via Wealer al vanaf *€ 209,- p/m

Zorgeloos, eenvoudig en betaalbaar auto rijden... Wealer is er voor u!

Hoe werkt privélease?

Wij leggen het uit.

Bij 123privélease betaalt u maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van een gloednieuwe auto. Waar u bij een eigen auto nog de kosten betaalt voor een verzekering, onderhoud en wegenbelasting, is dit bij Private Lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag. U kiest zelf uw looptijd en het aantal kilometers dat u per jaar denkt te gaan rijden. Vindt u het fijn om precies te weten waar u iedere maand aan toe bent? Dan is Private Lease iets voor u! Bent u nog niet overtuigd? Lees dan hieronder wat allemaal is inbegrepen en dé 10 redenen waarom u voor Private Lease moet kiezen. Of kijk voor het aanbod op onze homepage.

Wat is inbegrepen?

 • Reparatie en onderhoud
 • (Inter)nationale pechhulp
 • Vervangend vervoer na 24 uur
 • De verzekering met all-risk dekking
 • Wegenbelasting
 • Volle tank bij aflevering

Wat is niet inbegrepen? 

 • Brandstof
 • Boetes
 • Tolkosten
 • Het wassen van uw auto
 • Het eigen risico bij niet verhaalbare schade

Dé 10 redenen om te kiezen voor privélease:

 1. U kunt uw droomauto helemaal zelf samenstellen!
 2. Onze prijzen zijn transparant! Heeft u geen schadevrije jaren opgebouwd? Dat heeft bij ons geen invloed op de leaseprijs.
 3. Wij regelen alles voor u. Voor onderhoud en schade staan wij dus ook voor u klaar.
 4. U heeft standaard recht op vervangend vervoer na 24 uur.
 5. Bij ons is de schadeverzekering inzittenden én de ongevallenverzekering voor inzittenden altijd inclusief. Dit kost bij veel andere aanbieders tot wel € 7,- per maand extra!
 6. Als u niet meer aan uw verplichtingen kunt voldoen omdat u uw baan bent kwijtgeraakt of arbeidsongeschikt raakt kunt u uw contract kosteloos beëindigen. Dit kost bij veel andere aanbieders tot wel € 20,- per maand extra!
 7. Ook in geval van scheiding kunt u uw contract kosteloos beëindigen wanneer u de lasten niet meer kan dragen.
 8. U weet vooraf precies wat de kosten zijn wanneer u over uw kilometerbundel heengaat, de kilometers die u meer rijdt worden jaarlijks met u afgerekend. En de kilometers die u minder heeft gereden worden aan u uitbetaald.
 9. Het is altijd mogelijk om voortijdig uw contract te beëindigen, hiervoor hebben we een transparante regeling. Op basis hiervan wordt de opzegvergoeding vastgesteld.
 10. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, hierdoor bent u ervan verzekerd dat u een compleet leasecontract aangaat met eerlijke voorwaarden zonder addertjes onder het gras.

BKR

Omdat u met Private Lease een maandelijkse verplichting aangaat doen we een nanciële toetsing. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Hiernaast toetsen we en registreren we het contract bij het BKR te Tiel. Bent u van plan om binnenkort een huis te kopen? Dan kunt u beter wachten met het afsluiten van een Private Leasecontract. Dit aangezien het geregistreerde leasecontract impact heeft op uw maximale leencapaciteit.

Eigen risico

Bij het afsluiten van een Private Leasecontract kiest u uw eigen risico. Het eigen risico wordt in rekening gebracht wanneer de schade niet op een tegenpartij verhaald kan worden. Rijdt u dus tijdens het parkeren tegen een paaltje? Dan betaalt u als eigen bijdrage maximaal uw eigen risico. Is de schade minder dan uw eigen risico, dan betaalt u uiteraard alleen de schade.